Školní práce, postřehy, reklamy

Náš kostel se stal léčebnou

21. 10. 2011 22:53
Rubrika: Pozdní sběr | Štítky: adorace , ozařování , rentgen , léčebna

Náš kostel se stal léčebnou...

Když jsem dneska na adoraci kouknul na našeho Pána a pak na ostatní lidi v lavici, uvědomil jsem si, že jsme tam vlastně všichni na léčení.

Na oltáři vepředu stojí ten nejsilnější rentgenový zářič, který medicína kdy znala. Nepřetržitě vysílá jakýsi zvláštní druh neviditelného záření.

Paprsek lásky (odborně Jesus-Ray, zkratka J-Ray) je specifický zejména v tom, že dokáže vyléčit naprosto vše. Nejen tělo, ale především neviditelné rány a neduhy v srdci, jizvy po našich chybách a nedokonalostech.

Dokáže projít naprosto vším. Dřevem kostelních lavic, mramorovým sloupy kostelů, sochami světic i každým druhem oděvu, aby se tak dostal až k nahému člověku - k jeho nahému srdci a tam mohl začít léčit.

Existuje pouze jediná substance, kterou paprsek J-Ray neprojde. A tou je olověná vesta naší neochoty nechat se vyléčit.

Někdy léčení J-Ray paprsky cítíme, občas při něm brečíme, někdy bolí - tehdy si ještě více uvědomujeme, jak moc léčí. Někdy ozařování necítíme, jen jsme procházeni paprsky, ale přesto dobře víme, že naše léčba stále probíhá.

Ježíši, náš J-Ray zářiči. Díky za Tvoji moc a ochotu nás prozařovat v adoracích ve všech Tvých příbytcích po celém světě.

Amen!

Zobrazeno 1367×

Komentáře

Colins

Dobře ty! =)

Janikova

J- Ray;-) to je dobré;-)

plašda

tak to je hodně dobré, jako bych už slyšela kázání, líbí s emi to!!

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz